Meidän tarina

Raision Salibandy ry on kesällä 2023 perustettu raisiolainen salibandyseura. Raisiosta on puuttunut oma salibandyseura, vaikka salibandy on jo tovin ollut Suomen toiseksi harrastetuin urheilulaji. 

Perustajajäsenet Maiju ja Matti toimivat kevääseen 2023 saakka naapurikunnan salibandyseurassa joukkueenjohtajana ja valmentajana, ja tulivat pitkän harkinnan jälkeen siihen lopputulokseen, että haluavat tuoda tämän suositun urheilulajin myös kotikaupunkiinsa Raisioon.

Seuran perustajat halusivat tuoda salibandyn lähemmäksi raisiolaisia lapsia sekä nuoria, jotta yhä useampi raisiolainen pääsisi harrastamaan tätä suosittua lajia. Seuran tavoitteena on tehdä salibandyn harrastamisesta mahdollisimman vaivatonta ja edullista.

Puheenjohtaja

Seuran puheenjohtajana toimii Maiju Heinonen, toinen seuran perustajista. 

Maijulla on monipuolinen kokemus seuratoiminnasta. Maiju on toiminut eri urheiluseuroissa puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä, valmentajana, toiminnantarkastajana,  rahastonhoitajana sekä joukkueenjohtajana.

Maiju vastaa Raision Salibandyn hallinnollisista tehtävistä.

Valmennusvastaava

Seuran valmennusvastaavana ja hallituksen jäsenenä toimii Matti Iltanen, toinen seuran perustajista.

Matilla on yli 20 vuoden lajitausta salibandystä pelaajana. Salibandyvalmentajana Matti on toiminut myös useamman vuoden ja on käynyt Salibandyliiton valmentajakoulutuksen.

Matti vastaa Raision Salibandyn lajiin liittyvistä tehtävistä.

Y-tunnus 3354104-9

info@raisionsalibandy.fi